Продава 3-СТАЕН, гр. Варна, Младост 1

Код: 79

БЕЗ КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА!!! ЦЕНА ОТ ИНВЕСТИТОР!!!

Capital Property Group представя за продажба в кв. Младост. Тристаен апартамент на втори жилищен етаж, с южно изложение.

Намира се в нова сграда в строеж, завършване на сградата се очаква в края 2022г. Жилището е разположено на втори етаж в пететажна сграда с асансьор. Състои се от дневна с кухненска част, 2 спални, баня с тоалетна, коридор, килер, балкон. Издава се по БДС. По желание на новия собственик, може да се преустрои с по-голяма всекидневна и жилището да остане с една спалня. В близост се намират детски градини, училища, автобусни спирки, магазини и хипермаркети. Има възможност за закупуване на подземно паркомясто в сградата.

Има възможност за закупуване на паркомясто.

Капитал Пропърти Груп разполага с юридически отдел, който извършва всички необходими юридически и технически проверки на имота, ще организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота.

Капитал Пропърти Груп може да Ви съдейства за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента, при това напълно безплатно.

За повече информация и огледи се свържете с нас на посочения телефон или ни пишете на viber/whatsapp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *