Продава 3-СТАЕН, гр. Варна, Виница

БЕЗ КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА!!! ЦЕНА ОТ ИНВЕСТИТОР!!!

Capital Property Group Ви представя новострояща се жилищна сграда в кв. Виница. В снимките можете да видите само част от разпределенията в самата сграда.

Сградата ще бъде завършена с луксозни общи части, асансьор и контролиран достъп. Проектът включва едностайни, двустайни, тристайни жилища и паркоместа. Предвидено е въвеждане в експлоатация на обекта в края на 2022 г. Жилищата ще се издават по БДС, с възможност за довършване до ключ!

Жилищните имоти ще бъдат със застроена площ от 43 кв.м. до 118 кв.м.

Едностайни апартаментина цени започващи от 36 900 евро, двустайни на цени започващи от 57 500 евро и тристайни на цени започващи от 83 700 евро. Паркоместа на цени от 9 000 евро.

ИНДИВИДУАЛНИ СХЕМИ НА РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ!!!

Капитал Пропърти Груп разполага с юридически отдел, който извършва всички необходими юридически и технически проверки на имота, ще организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота.

Капитал Пропърти Груп може да Ви съдейства за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента, при това напълно безплатно.

За повече информация и огледи се свържете с нас на посочения телефон или ни пишете на viber/whatsapp. КОД: 53

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *