Продава 3-СТАЕН, гр. Варна, Владислав Варненчик 1

БЕЗ КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА!!! ЦЕНА ОТ ИНВЕСТИТОР!!!

Capital Property Group Ви представя новострояща се жилищна сграда в кв. Владислав Варненчик, гр. Варна. В снимките можете да видите само част от разпределенията в самата сграда.
В парцел с площ от около 3000 кв.м. ще бъде построена сграда с РЗП около 2300 кв.м. Комплексът ще е в близост до автобусна спирка, детска градина, училище, магазин и ще бъде без такси за поддръжка. Сградата ще бъде завършена с луксозни общи части, асансьор и контролиран достъп. Проектът включва 4-етажна сграда с 32 жилища, магазин и фризьорски салон. Предвидено е въвеждане в експлоатация на обекта в средата на 2024 г. Жилищата ще се издават по БДС, с възможност за довършване до ключ!
Жилищните имоти ще бъдат със застроена площ от 30 кв.м. до 115 кв.м. Гаражите с размери по 20 кв.м., а откритите паркоместа 31 на брой, от които 3 инвалидни.
Едностайни апартаменти (с тераси от типа английски двор ) на цени започващи от 28 180 евро, двустайни на цени започващи от 57 300 евро и тристайни на цени започващи от 94 130 евро. Гаражи на цени от 16 500 евро, паркоместа на цени от 7 800 евро.
ИНДИВИДУАЛНИ СХЕМИ НА РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ!!!

Капитал Пропърти Груп разполага с юридически отдел, който извършва всички необходими юридически и технически проверки на имота, ще организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота.

Капитал Пропърти Груп може да Ви съдейства за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента, при това напълно безплатно.

За повече информация и огледи се свържете с нас на посочения телефон или ни пишете на viber/whatsapp. КОД: 50

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *