Продава 4-СТАЕН, гр. София, Кръстова вада

АRCO REAL ESTATE – продава четиристаен апартамент в кв.Кръстова вада. Апартамент Б602 се намира на пети жилищен етаж с ЗП 247,38 кв.м. ОЗП 281,42 кв.м. и се състои от коридор, дневна с кухненски бокс, три спални, дрешник, две B+WC, мокро помещение, четири тераси със югозападно и северозападно изложение. Инвеститора залага на висококачествени материали в изграждането на сградата. Проектът предлага висококачестевен дизайн обмислен до последния детайл и функционалност. Фасада изпълнена с камък и висококачествени изолационни материали.
Луксозни общи части завършени с мрамор и камък. Висок клас хидравличен асансьор за 6 лица. Локацията допринасят за спокойна и уютна среда на обитаване. Големите прозорци спомагат за спазване на съвременни норми за функционалност и комфорт на обитаване. АПАРТАМЕНТИТЕ: Притежават комфорта и визията на модерния градски апартамент с благоприятни разположения, оптимално и функционално разпределени. Съобразени с нуждите на бъдещите си обитатели, осигуряващи минимални разходи на енергия и поддръжка.
От апартаментите се разкриват красиви панорамни гледки към Витоша, даващи удоволствие от близостта на планината. Изпълнението на сградата ще е с висококачествени материали НИВО НА ЗАВЪРШЕНОСТ ПРИ ПРОДАЖБА: Всички жилища се предлагат за продажба в степен на завършеност по БДС.
Положена топлоизолация на неотопляеми помещения, които гран?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *