Продава 4-СТАЕН, гр. София, Витоша

БЕЗ КОМИСИОНА !!! СГРАДА КЛАС ‘А’ !!! 15 СМ ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ и ФОТОВОЛТАИЧНИ ИНСТАЛАЦИИ ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ !!!
‘ИМОТЪТ’ ЕООД представя на вашето внимание бутикова жилищна сграда с гледка към Зоологическа градина. Парцелът е ситуиран в кв. ‘ПЗ ХЛАДИЛНИКА’ и предоставя бърза връзка до бул. ‘Черни връх’, бул. ‘Симеоновско шосе’ и бул. ‘Д-Р Г.М. Димитров’. Сградата е в непосредствена близост до ‘Ловен парк’, ‘Зоологическа градина’, големи търговци центрове/мол Парадайс/ и много други обекти от най-разнообразно естество. С красиви гледки към един от емблематичните обекти на гр. Софоя – Зоологическа градина, сградата неминуемо ще се превърне във вашия предпочитан и мечтан дом.
Градоустройственото решение е проектирано с внимание и прецизност, съобразено хармонично със заобикалящата го среда. Зданието е шестетажно, с разчупен силует и безспорни естетически качества, изпълнено с висок клас материали, осигуряващи му дълговечност. Апартаментите са светли, функционални, с прави форми, като в същото време е обърнато голямо внимание на комфорта на обитаване. В подземния етаж са поместени гаражите и паркоместата, съобразени с броя на жилищните единици. Конструкцията на сградата е монолитна, oграждащите стени се предвиждат да се изпълнят от тухлена зидария с дебелина 25 см и външна топлоизолация от EPS/минерална вата – 15 см. Комплексът се изгражда с екологично-енергоспестяващи технологии, които позволяват употребата на по-малко енергия и ниските консумативни разходи през зимния период.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ:
– Антре
– Дневна + кухня + трапезария /43 кв.м./
– Спалня /x3/
– Панорамна покривна тераса /147 кв.м./
– Баня + тоалетна /x2/
– Склад

Апартаментите се предлагат в степен на завършеност ‘на тапа’ по БДС (на шпакловка и замазка) с блиндирани входни врати.

* Всички наши клиенти могат да се възползват от преференциалните цени на този етап от строителството.
* Останали са ограничен брой от дву-,три- и четиристайни апартаменти на различни етажи от сградата.

Ние сме с Вас до крайното финализиране на всяка една сделка.

За всички наши клиенти предлагаме безплатно съдействие за ипотечни и потребителски кредити, както и пазарни и юридически консулатации.
За повече информация не се колебайте да се свържете с нас.

Консултант:
арх. Яни Бъчваров
+359 88 45 19 552
[email protected]
https://theproperty.bg/offer-449-chetiristaen-apartament-v-blizost-do-metrostanciia-vitosha-i-mol-paradays-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *