Продава 4-СТАЕН, гр. Варна, Чайка

ТОП ЛОКАЦИЯ! ТУХЛА 1978Г.-РЕАЛНА КВАДРАТУРА! ВЪТРЕШЕН АПАРТАМЕНТ, БЕЗ КРАЙНИ СТЕНИ! ПЕТ ОТДЕЛНИ ПОМЕЩЕНИЯ! ИЗЛОЖЕНИЕ-ЮГ/ЗАПАД/СЕВЕРОЗАПАД! ПРОСТОР И ЗЕЛЕНИНА!
‘HOME PLACE’-недвижими имоти, предлага на вниманието Ви имот на втори етаж от пет етажна сграда с отлично поддържани общи части и контролиран достъп. Жилището се състои от коридор, ГОЛЯМ хол, две УЮТНИ спални, ПРОСТОРНА трапезария, кухня, всички стаи са с излаз на тераса, две санитарни помещения, перално помещение, килер, голяма изба и таванско помещение с общ санитарен възел, което е напълно реновирано. СВОБОДНО ПАРКИРАНЕ В ОКОЛОБЛОКОВОТО ПРОСТРАНСТВО. Жилището се намира в непосредствена близост до ДГ’Калина Малина’. Имотът е в общо добро състояние, поставени са ПВЦ дограми, паркет в отлично състояние, но се нужда е от осъвременяване! Сградата е ситуирана в един от най-предпочитаните райони на град Варна, в близост до морската градина, детски и учебни заведения, търговски обекти.
За допълнителна информация или оглед консултант продажби- Генчева 0878300984 КОД-13356

Ние ще бъдем с Вас от първият оглед до финализиране на успешната Ви сделка. Гарантираме коректно, компетентно и професионално отношение, както и изрядност на документацията, след обстойна проверка на собствеността. СЪДЕЙСТВИЕ ПРИ НУЖДА ОТ КРЕДИТИРАНЕ, СЪС ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ, С ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ УСЛОВИЯ ЗА НАШИТЕ КЛИЕНТИ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *