Продава 4-СТАЕН, гр. Варна, ХЕИ

ГАРАНТИРАНО ФИКСИРАНА ЦЕНА БЕЗ ПРОМЯНА до Акт 16!!! ХЕИ / 4 Стаи / Ново строителство / Лукс Сграда / Слънчев / Топъл / 100% Юг / Парко Място – Гараж

‘НАРЦИС’ място, което да обичаш и да наречеш свой дом.
За повече информация: www.novdom1.bg Реф. 51296 / инфо за сградата Реф. 51272

Апартамента представлява: Коридор, слънчев и топъл Дневен Тракт с Кухн. Бокс, три големи и много светли Спални, две Бани с Тоалетни,, Килер/Перално, две Тераси, опционално Парко Място или Гараж. Разположен на етаж 2 от 8 в уникалната сграда ‘НАРЦИС’ проект на 2020г., слънчев и топъл с южно изложение, среден, без преход, без отстъп, с асансьор, контролиран достъп. На изключително ключова локация до ХЕИ и Палах Център.

Сградата е оптимизирана максимално добре като процента на общите части е сведен до минимума за съвременното модерно и ефективно строителство.’НАРЦИС’ е изцяло концентрирана към жилищни площи и удобствата свързани с тях. Още при проектирането са заложени изключително правилни и функционални параметри на апартаментите и стаите с цел засилване удобството и комфорта при обзавеждане и обитаване. Всеки един имот в луксозната сграда ‘НАРЦИС’представлява прекрасен мечтан дом или далновидна инвестиция гарантираща 100% възвращаемост и печалба. Разполага с най-различни и разнообразни жилища.

Имотите се завършват по БДС, като могат да се издадат До Ключ: Екстериорна блиндирана врата. Под: коридор и кухненска част на гранитогрес, спални на паркет. Стени: грундирани и боядисани в светла гама на Craft. Мокри Помещения: с положен фаянс, теракота и окачен таван. МДФ интериорни врати и ПВЦ дограма. Цветове и материали по избор от каталог.
От инвестистора: ‘Залагаме на нови и съвременни технологии в процеса на строителство и винаги гледаме да сме една крачка пред колегите ни и да предложим на клиентите си максимално добро качество на много добра пазарна цена. Предлагаме различни схеми на РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ.’
‘НАРЦИС’ – модерна жилищна сграда стратегически разположена на възлово място в радиуса на район ХЕИ, ясно подчертанo от силно развитите комуникации на района и максимално изразената близост до центъра на града.

Непосредствено до: спортен комплекс Спартак, Палах Център, ХЕИ, бул. В. Левски без да е директно на булеварда избягвайки шума и праха. Тиха и спокойна среда с отстояние от други блокове.

Единствено Нов Дом 1 може да ви предложи имот и преференциални цени в сграда ‘НАРЦИС’.

Обадете ми се: Мариян Йорданов, тел.: 0897 84 25

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *