Продава ЕТАЖ ОТ КЪЩА, гр. Пловдив, Кючук Париж

ОФЕРТА-5518
АРМАД ИМОТИ има удоволствието да Ви предложи прекрасен имот,етаж от къща+мансарден етаж с реална квадратура от 162 кв.м (всеки от по 81 кв.м.) в кв.Кючук Париж.Жилището се намира на тиха и спокойна улица и се състои от:просторен хол,отделно кухня,2 спални,баня с тоалетна,две тераси и коридор.Мансардния етаж е със същото разпределение.Имота е със сменена PVC дограма и частични съвременни подобрения,продава се без мабелите,което Ви дава възможност да го обзаведете по Ваш вкус и предпочитание.Чудесен избор за създаване на нов дом или за инвестиция.Безпроблемно паркиране пред сградата.Комуникативна локация осигуряваща Ви всичко необходимо в близост.

За повече информация или оглед се обадете на посочените телефони!
Работейки с нас, Вие получавате банково кредитиране при преференциални условия и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме.
Ние се стараем да осигурим пълна и завършена услуга на клиентите си, поради което си партнираме с един от водещите фирми в интериорния дизайн, ремонтните и транспортни дейности, почисването и обзавеждането, както и доказали се архитекти, геодезисти и конструктори, заедно с които можем да превърнем всяка ваша идея в реалност! Разгледайте пълния ни списък от оферти на www.armadaimoti.bg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *