Продава ХОТЕЛ, гр. София, Гео Милев

БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧА!
ЦЕНА С ВКЛ. ДДС!

РЕ/МАКС Пропърти инвестмънт предлага на Вашето внимание хотел с огромен потенциал за развитие и висока доходност на инвестицията, намиращ се в един от най-комуникативните квартали на София – Гео Милев.
Хотелът е с разгъната застроена площ – 2 300кв.м и площ на парцела около 600 кв.м. ; масивна постройка от 2005 година. Намира се на тиха улица, но същевременно на комуникативно място, на 6 км. от Аерогара София, на 700 м от многофункционална спортна зала ‘Арена Армеец София’, близо е до основна пътна артерия, а именно бул. ‘Цариградско шосе’, което осигурява бърз и лесен достъп, както до центъра на София, така и до всяка точка на града. Заради това хотелът е еднакво предпочитан, както от делови гости, така и от посетители на града за удовоствие.
Хотелът е на шест етажа, пет от които са надземни.
На ниво сутерен се намира гараж с автоматична врата за 15 автомобила, конферентна зала за 30 човека и сауна.
На ниво партер се откриват: рецепция с лоби бар, ресторант, състоящ се от 2 зали за около 90 човека, оборудвана кухня и складови помещения.
От първи до четвърти етаж е хотелската част, която разполага с общо 28 стаи, от които 14 единични и 14 двойни стаи. Всички помещения са обзаведени съвременно и с вкус и разполагат с необходимите удобства за пълноценна почивка и комфортен престой. Всяка стая е с климатик, телефон, ТВ, мини бар, сейф, сешоар и безжичен интернет. Хотелът предлага също така уютен стандартен апартамент и луксозен президентски апартамент.
Хотелът разполага и още с кабелен и безжичен интернет, сауна, джакузи, собствено перално, сушилно и гладачно помещение, трифазен ток (90kW), денонощно видеонаблюдение и противопожарна система. Хотелът е изключително енерго ефективен с 10 см топлоизолация и шумоизолация. отоплението е централно със собствена абонатна станция и на чилър.
Тризвездният хотел се намира на изключително комуникативно място, ползва се с добро име и е предпочитано място за отсядане предимно на делови гости. Имота се продава с цялото обзавеждане и оборудване.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *