Продава КЪЩА, гр. Свети Влас, област Бургас

Portfolio BP предлага в продажба изцяло мебелирана триетажна къща в затворен комплекс в Свети Влас с гледка море.
За имота:
Къщата се намира в затворен комплекс в близост до един от най-предпочитаните и уредени плажове на българското Черноморие в Свети Влас. На ваше разположение е частният басейн в комплекса, зелените площи са перфектно завършени и обогатени с овощни дръвчета, на разположение е и барбекю зона, за пълноценно усещане на релакс и уют.
Разпределение: На първото ниво се намира голям пространствен хол с камина, кухненски бокс и зона за хранене, баня и санитарен възел, има достъп до прекрасна веранда и гледка към зелените площи на комплекса.
На втория етаж се намират две спални помещения с достъп до балкона, който отново може да ви зареди с чара на зеленините площи и плодовите дръвчета на комплекса, баня и санитарен възел.
Трети етаж: спално помещение със собствена гардеробна, баня и санитарен възел, достъп до балкон с прекрасна гледка към морето.
Паркинг:
Комплексът разполага с паркоместа.
Локация:
Комплексът е ситуиран в близост до гора, което предава усещането за уют и в същото време плажът е само на пешеходно разстояние от комплекса. Мястото е изключително комуникативно и предпочитано, както за почивка, така и за целогодишно живеене.
Отговорен брокер по тази обява: Нети Мирчева
Професионално съдействие за оглед и покупка на този имот чрез…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *