Продава КЪЩА, гр. Варна, м-т Манастирски рид

Код оферта: 23698

‘РУДИ КЕЙ’ Ви представя двуетажна къща, която може да бъде довършена или съборена, според желанието и нуждите на новия собственик. Разположена е в панорамен парцел с площ 782 кв.м., находящ се в един от предпочитаните за живеене райони в гр.Варна – м-ст Манастирски рид.

Парцелът се намира на на изключително тихо и спокойно място, на 500 метра от магистралата за Златни пясъци и достъпа до него е бърз и удобен.

Параметри на застрояване в района: Застрояване -20%, Кинт – 0.6, Кота Корниз – 7м.

Партиди за ток и вода.

Брокер Недвижими Имоти : Христина Дамянова – 0895 952 545

ТАЗИ И ОЩЕ МНОГО ДРУГИ ОФЕРТИ МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ НА www.rudikey.bg

‘РУДИ КЕЙ’: Компанията предлага всички необходими юридически и технически проверки на имота, както и възможностите за оптималната им реализация, организира всички етапи на сделка за покупко-продажба или наемни отношения до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. Съдейства за отпускане на банкови кредити при възможно най-добри условия за клиента. Компанията е регистрирана по ЗЗЛД като администратор на лични данни, което гарантира сигурността на клиентите. Ако проявявате интерес към тази оферта, необходима Ви е допълнителна информация, желаете да направите оглед на имота, оставаме на Ваше разположение за всякакви въпроси.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *