Продава КЪЩА, гр. Велико Търново, Център

Екипът на Виктория Имоти предлага на своите клиенти чудесно предложение за три отделни имота за продажба, в самия център на Велико Търново. Единият от тях представлява средния /втори/ етаж от къща, който е обособен на четири отделни хотелски стаи, всяка от тях със самостоятелен санитарен възел, две от тях с тераси, ориентирани към вътрешния двор, както и общо за тях входно антре и коридор. Площта на този имот е 110 кв.м. Вторият имот се намира на първо ниво / нивото на двора/, като на площ от 58 кв.м. са разпределени входно антре, дневна с преход към спалня, кухненски бокс и баня с тоалетна. Този имот има нужда от частичен ремонт, като се продава обзаведен. Третият имот на същото ниво, с площ от 55 кв.м., като част от него е ремонтиран и обособен като самостоятелна хотелска стая със санитарен възел, а другата част се състои от коридор и една стая, като тя се нуждае от основен ремонт. Последните два имота са със самостоятелни входове.

Големият имот е с всички разрешителни за къща за гости, с регистрация и рейтинг от 9.6 за 2021 година в Booking. Като прилежащи части има маза, таванско помещение, а общо на трите имота се полагат 4/7 идеални части от дворното място, които се равняват на около 115 кв.м.

Възможна е и продажбата им поотделно, като цените им ще бъдат съответно 135000 евро за големия имот, и по 60 000 евро за по-малките. Локацията им е изключително привлекателна за гостите на града, което определя постоянната заетост. Чудесно предложение за инвестиция и развитие на собствен бизнес!
#10563

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *