Продава КЪЩА, с. Беляковец, област Велико Търново

SUNNY HOMES- недвижими имоти предлага за продажба новопостроена къща с двор, тухла/плоча, РЗП 520 кв.м, с красива гледка към Стара планина, к в едно от най-предпочитаните села- село Беляковец, което се намира само на 5 км от гр. Велико Търново.
Сградата е на два етажа и е със следното разпределение: Първият етаж е на две нива: Първо ниво- антре, просторна дневна с кухненска част /55 кв. м/ с красива панорамна гледка и излаз към веранда, баня с тоалетна, гараж /35 кв.м/, офис и помещение подходящо за котелно; Второ ниво- две спални, баня, тоалетна, килер; Втори етаж- две спални, трапезария с кухненски бокс в един обем, баня и тоалетна. Връзката между етажите е решена с вътрешно стълбище.
Дограмата е дървен стъклопакет, вратите са от масивно дърво, санирана с 5 см изолация, здрави каменни основи, изградена парна инсталация. Къщата има нужда от довършителни работи- завършени са двете спални, баня, тоалетна на второ ниво, останалата част на къщата е измазана, а дневната е на тухла.
Има изградена система за видеонаблюдение.
Дворното място е с площ 990 кв. м, изцяло оградено с каменна ограда, поддържано, с обособен кът за барбекю и облагородено с овощни дръвчета, цветя и много зеленина.Реф.16366

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *