Купи директно от инвеститор.

Комплекс Aristocrat Hills е луксозен комплекс от 13 индивидуални къщи, ситуиран на 8км. от гр. София. Районът на Божурище се отличава с чист въздух, уединение и добра инфраструктура, която осигурява лесен достъп до столицата. Идеалната локация на имота предлага качествена среда на живот сред заобикаляща природа, като отговаря и на високите изисквания на съвременния начин на живот.

Архитект и дизайн

Aristocrat Hills е проектиран от престижното архитектурно-дизайнерско студио AllinStudio основано от арх. Павел Янев и отличено с международна награда от Лондон за Най-добра еднофамилна резиденция , номинация за ‘Сграда на годината’ от ArchDaily, 3 пъти първо място ‘Интериор на годината в България’ и безброй публикации в световни и местни медии.

Разпределения – Къщите са с площ от 350кв.м и включват :
Първи етаж : входно антре, дневна с височина 5.7м, трапезария, спалня с баня и тоалетна, офис кабинет, тераса, складово пространство и външен двоен гараж.
Втори етаж : 3 спални със собствени дрешници, 3 бани, дневна и просторен коридор.

Отличителни предимства на комплекса са : 5.7 светла височина на всекидневната, дворно пространство от 950 кв.м, басейн, смарт система за управление, врати с биометрични данни, вентилируема фасада от камък, плосък покрив със соларни панели, подово отопление, вентилаторни конвектори, двоен гараж с 2 външни паркоместа и висок процент на остъкленост на проекта с панорамни прозорци и др.

Технически параметри

Конструкцията на къщите е стоманобетонова носеща конструкция в съответствие с Европейски норми за строително проектиране. Външните фасадни стени са от най-висок клас керамични тухли с отлични топло и шумoизолационни свойства Wienerberger Porotherm 25 Profi . За отоплението и охлаждането на помещенията е предвидена термопомпа и подово отопление в допълнение с подови и таванни конвектори General Fujitsu с рекуперация за свеж въздух. Прозорците са с троен стъклопакет с алуминиев профил на Reynaers, Schuco или Alumil.

Инвеститор

Зад проекта стои динамично развиващото се акционерно дружество Infinity Capital AD, което е листнато на БФБ. Екипът е съставен от проджект мениджъри, технически инженери с многогодишен опит в сферата на строителството.

Краен срок за изпълнение на проекта е 18 месеца.

Цената на имота е 756 000 евро с ДДС.

Направете първата крачка към мечтания дом и се свържете с нас или посетете нашия уебсайт – www.aristocrathills.com