Продава КЪЩА, с. Гурмазово, област София област

Unique Estates има удоволствието да Ви представи прекрасна еднофамилна къща с басейн в близост до езеро и еко пътеки. Районът се отличава с чиста природа, добра инфраструктура и лесен достъп до града. Селището е разположено на 3 километра от гр. Божурище и в близост до главен път София-Калотина, което го прави предпочитана и желана локация за живеене. Предимство на комплекса е, че всяка една от къщите ще разполага със собствен самостоятелен двор, който е отделно обособено УПИ. Обслужването и поддръжката на малката общност ще бъде с много ниски такси, с решение на всички собственици в комплекса.

Комплексът е проектиран от известно архитектурно студио в съвременен стил и в синхрон с природата. Къщата е с изчистен и модерен стил. Височина на таваните – 3 метра в помещенията и 5.70 метра входно емпоре към хола и трапезарията. Предвидени са нискоразходни системи за отопление и охлаждане. Ще бъде изградена инсталация с топлоизточник за подово отопление и вентилаторни конвектори. Системата позволява охлаждане на къщата през летните месеци и отопление с конвекторите и подовата система. Термопомпата отговаря на най-високите европейски стандарти за енергийна ефективност.

Къщата ще бъде завършена напълно в екстериорен, интериорен и ланшафтен проект. Възможни са избор на цветова гама на довършителните интериорни материали.

Срок за изпълнение – 18 месеца.

Без комисионна от купувача.

Вашият мечтан дом ви очаква!
първо ниво – гараж за два автомобила, входно емпоре с височина 5.70 метра, хол трапезария, кабинет, спалня за гости и баня с тоалетна

второ ниво – родителска спалня с баня и тоалетна, две спални с бани и тоалетни и детски хол за игра; Цената е с включен ДДС. Ref. ID:16540

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *