Продава КЪЩА, с. Кошарица, област Бургас

Агенция Portfolio BP предлага в продажба самостоятелна триетажна къща със озеленен собствен двор с басейн в с. Кошарица, до предпочитания к.к. Слънчев Бряг.
За имота:
Обща площ РЗП 283 кв.м. и двор 380 кв.м. Чудесна инвестиция за постоянно живеене и за отдаване под наем за любителите на тишината, спокойствието и природа. Къщата с невероятна панорамна гледка към море и планината. Само на 3 км. от Слънчев бряг.
Къщата предлагаме в степен на завършеност: до ключ, с висок клас строителни материали, подове с ламиниран паркет и гранитогрес, стени с латексово покритие, бани оборудвани с теракота и санитария, балкони декорирани с ковано желязо и внимание към всеки детайл.
Заложена е инсталация за централно парно и има помещение за котелно и лятна кухня (евентуално сауна) с английски двор в основата.
С акт.16! Располага със собствен паркинг за 3 автомобила.
За локацията:
Къщата е ситуирана в едно от най-предпочитаните селища по българското Черноморие с. Кошарица, само на няколко км от к.к Слънчев Бряг и от плажа. Изключително подходящ район както за семеен отдих, така и за целогодишно живеене.
Отговорен брокер по тази обява: Виктория Сорокина.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *