Продава КЪЩА, с. Кошарица, област Бургас

Представяме ви двуетажна къща част от новопостроен първокласен комплекс близо до Слънчев Бряг. Комплекса е изграден от 13 елегантни къщи, красиви зелени площи басейни и алеи. Всички къщи са разположено шахматно с нескриващ хубав изглед към зеленината и морето. Продаваме къщите в завършеносто до степен ключ, с готови и положени подови настилки, стени и завършени бани. Стълбището е с решено в бял естествен врачански камък, подови настилки ламинат и гранитогрес, стени на мазилка, бани плочи.
Описание на разпределение нас къщите
Сутеренно помещение със сауна, бяня, перално помещение и допълнително помещение което може да бъде обособено като винарна, фитнес;
Първи етаж просторен коридор, хол с трапезария, кухня и
Втори етаж се състои от 2 спални, баня/WC и просторна веранда с площ от 30 кв.м, която предлага гледка към склоновете на Стара планина и красива морска панорама.
Всяка къща има 2 бр. паркоместа. Повечето от имотите имат опция за изграждането на басейни. Има възможност за допълнителни идеи и проекти на новия собственик на имота, както и десетки готови архитектурни проекти за къщите и ландшафтни дизайни.
Професионално съдействие зац оглед и покупка, чрез Portfolio Best Properties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *