Продава КЪЩА, с. Патриарх Евтимово, област Пловдив

КОД.61156. Двуетажна тухлена къща 100м2 с голям двор 1800м2. Къщата на партерно ниво има 2 стаи, салон, по вътрешна стълба е втория етаж – пак от 2 стаи, салон. В двора има две стопански постройки, едната с баня и тоалетна, паркомясто. Намира се близо до центъра на около 40 м от имота стига асфалтова улица. Къщата е за основен ремонт!

* Патриарх Евтимово е разположено в сърцето на Горнотракийската низина, там където замират последните гънки на величествените Родопи. Намира се на 30 км югоизточно от Пловдив и на 18 км от Асеновград. През селото минава пътят Асеновград-Първомай. Землището граничи със селата Дълбок извор, Избеглии, Конуш, Златовръх и Нови извор. Релефът е предимно равнинен, с хълмисти възвишения в околностите предимно на юг и югоизток. Климатът е умереноконтинентален с изразено Средиземноморско влияние. В селото обичайно падат по-малко валежи, отколкото в околните селища и затова се смята че то се намира в суха зона. Специфичните климатични и релефни особености са изключително благоприятни за развитието на лозарството. Отглеждат се предимно сортовете Асеновградски Мавруд и Памид. Население 240 души, 10,3 души/km?, землище 23,604 km?, надм. височина 235 m. Земята се обработва от земеделска кооперация, както и от частни стопани. Отглеждат се зърнено житни култури, слънчоглед, зеленчуци, лозя и др. Селото е с изградена инфраструктора 90 от улиците са асфалтирани, водопровод и канализация.

** За максимално бърза информация по офертите, които Ви интересуват, моля пишете ни /кода на офертата и въпроси/ по Viber чат на тел. 0894 216 451!
КОНТИНЕНТАЛ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ – работи за Вас 24/7 уведомен по Вайбър чат.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *