Продава КЪЩА, с. Петко Каравелово, област Велико Търново

АГЕНЦИЯ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ SUNNY HOMES предлага на Вашето внимание двуетажна къща за продажба в с. Петко Каравелово, общ. Полски Тръмбеш. Имотът е с РЗП 100 кв. м и двор с големина от 2000 кв. м, който е ограден с камък. Къщата разполага с кладенец и прилежащи постройки- две сгради и гараж. На първият етаж се намират коридор, стая, мокро помещение и маза, на вторият етаж от сградата има антре, две спални и килер. Банята и тоалетната са външни. Покривът е отремонтиран.

За повече информация се свържете с отговорния брокер за обявата: Димитринка Стоянова 0898228001

Информация за нас, услугите, които предлагаме и още много оферти на адрес www.sunnyhomes-bg.com. Техническа и юридическа обезпеченост на всички сделки! Безплатно съдействие за банков кредит.

Компанията SUNNY HOMES – недвижими имоти разполага с :
-Юридически Отдел – извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота;
-Строително-Ремонтен Отдел -гарантиращ при нужда цялостен ремонт на вашето жилище до ключ при най-изгодни условия и цени.
-Професионално почистване – Добре оборудваните и обучени наши екипи са подходящ вариант за постигане на тези цели. Почистваме домове и офиси. – Забележка : Горепосочените са предоставени и одобрени от собственика, същите са публикувани с неговото съгласие !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *