Продава КЪЩА, с. Сливово, област Бургас

За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 496 или 056 828 449 и цитирайте референтния номер на имота: BS 79560.

Отговорен брокер: Павел Раванов

Имотът се намира в покрайнините на тихо село, предлагащо уединение и спокойствие само на 20 км от местните удобства на най-близкия общински град и на по-малко от 40 минути с кола от крайбрежния град Бургас и летището. Районът е съвсем близо до полегатите хълмове на планина и малка рекичка.

Къщата е със солидна конструкция и след ремонт. Площта е 100 кв. м. разпределена между:
Приземен етаж – три стаи, баня с тоалетна, свързани с коридор.
Втори етаж – две спални, хол, коридор, баня с тоалетна (стига се по външно стълбище). Вътрешно стълбище лесно да може да бъде изградено.

Имотът е водоснабден и електрифициран. Покривът е напълно реновиран през 2020 г., а кабелите са сменени през 2021 г., таваните в цялата къща са обновени.

Има градина с площ от 1250 кв. м. засадена с овощни дръвчета, асма и цветя. Има допълнителни стопански постройки в добро състояние.

Селото се намира в Странджа планина, в рида Каратепе, на 25 км от общинския център Средец и на 56 км от областния център Бургас. Районът предлага отлични възможности за селски туризъм, риболов и водни спортове в близката река, съвсем близо минава главният път между Средец и Бургас.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *