Продава КЪЩА, с. Владислав, област Велико Търново

Агенция за недвижими имоти SUNNY HOMES има удоволствието да предложи за Вас едноетажна къща в с. Владислав, което се намира в най-северната част на предбалкана. Отстои на около 5 km на юг-югоизток от град Стражица и 33 km на изток-североизток от град Велико Търново. Къщата е с РЗП 80 кв. м, двор с площ 1500 кв. м /тухлена/, нуждае се от ремонт и има следното разпределение: всекидневна, кухня и три спални. Банята и тоалетната са вътрешни, има партиди за ток и вода. Отоплението е решено с камина на твърдо гориво. В близост се намират магазин, църква, детска градина и др.

Информация за нас, услугите, които предлагаме и още много оферти на адрес www.sunnyhomes-bg.com. Техническа и юридическа обезпеченост на всички сделки!

Брокер на офертата: Димитринка Стоянова 0898228001

Компанията SUNNY HOMES – недвижими имоти разполага с :
-Юридически Отдел – извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота;
-Строително-Ремонтен Отдел -гарантиращ при нужда цялостен ремонт на вашето жилище до ключ при най-изгодни условия и цени.
-Професионално почистване – Добре оборудваните и обучени наши екипи са подходящ вариант за постигане на тези цели. Почистваме домове и офиси. – Забележка : Горепосочените са предоставени и одобрени от собственика, същите са публикувани с неговото съгласие !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *