Продава МАГАЗИН, гр. Ловеч, Център

ОФЕРТА 13324 – www.asavia.info -Предлаганата за продажба сграда се състои от двадесет и три офис помещения и три търговски обекта на партерен етаж с разгъната застроена площ от 1116 кв. м. Местоположението е в идеален център и е с много предимства. Част е от историята на града, проектирана и строена още преди 1944 г. като банкова сграда с паричен салон, трезор и подземие за варантен склад. Сградата е с извършен основен ремонт и укрепване от началото на 80-те години, с усилени допълнително основи, което създава конструктивна възможност за надграждане.
Имота може да се продаде както цял, така и на обособени самостоятелни 5 части,/три самостоятелни търговски обекти на партер и обособени втори и трети етаж.
След направени подобрения днес подземието е подходящо за различни цели като фитнес зала, баня и сауна, физиотерапевтичен център и т.н.
При заявен интерес е възможно на база предварителен договор изработване на схеми за разсрочено разплащане с възможни варианти на бартер.
С оглед започналото изграждане на калкан от северната страна на сграда с 5-етажност, е възможен инвестиционен проект за надграждане сега съществуващата сграда с 2-нови етажа. Конструкцията и основите правят възможен такъв проект.
Сградата е подходяща за за изграждане търговски център, магазини, фитнес зала. Възможно е изграждането на медицински център с дългосрочен наемен договор, с всякакви преустройства с цел обособяване на офиси,ателиета или кабинети по етажите допълнително.
Не е паметник на културата.Телефон за връзка 0894 699 615.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *