Продава МАГАЗИН, гр. Пазарджик, Идеален център

Имоти-БГ-Пазарджик предлага прекрасен инвестиционен имот в идеалния център на гр.Пазарджик с многофункционално предназначение.
Имотът е със статут на магазин и има изключително здраво строителство: стоманено-бетонна конструкция.
Имотът може да се реализира по множество начини: магазин, шоурум, складова база,фитнес зала, производство и т.н. В миналото е работил като производствена база и магазин.
Имотът разполага с трифазен ток и големи мощности /трафопост се намира непосредствено до имота/.
При наличие на интерес и предвид модулната конструкция на покрива, имотът лесно може да се отвори отгоре и надгради с допълнителни 2 етажа (офиси или апартаменти).
Чистата търговска площ на имота е 619кв.м., която се намира на партерен етаж и която е със средна височина на тавана от 5.50м. Търговската площ включва помещения за персонала, санитарни възли, стаи за почивка и т.н., като при нужда всички помещения могат да се обединят.
В допълнение, имотът разполага с 185кв.м. складова част, която е разположена на етаж -1, която е свързана с търговската площ чрез стълбище и разполага с отделен вход. Складовата част е със стандартна височина и при нужда може да се свърже с търговската част на имота посредством асансьорна платформа (продавачът има готовност да реализира подобен проект)
Имотът има три отделни входа и две изградени рампи за зареждане.
Имотът има излаз на две улици и е в непосредствена близост до МГ К. Величков и бул. България.
Непосредствено до имота има възможност за паркиране от 10+ коли.
Агенцията консултира, съдейства при кредитиране и изготвяне на пазарни оценки безплатно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *