Продава МАГАЗИН, гр. Варна, Младост 1

ТОП Цена / Сграда АРМАДА / Големи Витрини / Лице на Улица / Гарантиран Човеко-Поток
Магазинът представлява: голяма търговска зала с големи прозорци тип витрини, складово помещение, санитарен възел, лесен и бърз достъп с микробус/автомобил/камион, удобен за зареждане. Отпред има голяма открита площ като лятна тераса, която е за ползване от магазина или клиентите му. Заобиколен е непосредствено от около 700 апартамента. Лице на улица, с големи витрини и изключително подходящ за шоурум/рекламна зала, заведение, кафе-бар, магазин, зъболекарски кабинет, козметично-разкрасително студио. ГАРАНТИРАН поток от клиенти от съседните обекти в сградата и тези по улицата, както от преминаващите така и от живущите в тази и съседните сгради. Цената е без ДДС, към магазина можем да предложим и парко място.
В сградата има и други търговски площи с различни размери. 70% от тях са разпродадени, закупени за следните дейности: Пицария Амичи, Сладкарница, Закусвалня, магазин Гюрлата за сурови/сушени меса и бърза скара, клуб по Айкидо, магазин за Авточасти.
Състояние: всеки един от магазините се завършва по БДС като може да се издаде до ключ. Отопление и топла вода чрез ТЕЦ изведен в сградата, свързването е по желание.
Сградата: тухла, качествено ново строителство.
Ако не ни познавате, изгледайте това Видео:https://www.youtube.com/watch?v=aST9DQHE8nM
При съвместната ни работа ‘НОВ ДОМ 1’ – извършва всички необходими юридически и технически проверки на имота, който сте избрали. Фирмата съдейства за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента.
Консултант недвижими имоти: Мариян Йорданов – 0897 84 25 25

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *