Продава МЕЗОНЕТ, гр. София, Изток

RE/MAX Property Investment има удоволствието да Ви представи мезонет в престижния квартал Изток. Сградата е ситуирана на тиха и спокойна улица, но в същото време с бърз достъп до бул. ‘Цариградско шосе’, а оттам до всички точки на града. В близост до множество супермаркети, ресторанти, аптеки, Бизнес център ‘Интерпред’, посолства, автобусни спирки и на 8 минути пешеходно разстояние от Метростанция ‘Жолио Кюри’.
Жилището е разположено на 5-ти и 6-ти етаж в малка бутикова сграда с по два апартамента на етаж. Мезонетът е с площ от 164 кв.м. На първото ниво е разположена всекидневната с кухненската част и трапезария, както и прекрасна тераса. На този етаж се намира и тоалетната за гости. Стълбището ни отвежда към втория етаж на жилището. Това ниво представлява зона нощ и разполага с две спални с тераса, баня с тоалетна и мокро помещение , което лесно може да се превърне в дрешник. Изложението е Изток/Запад/Юг.
Има въможност за закупуване на паркомясто!
Сградата е с Акт 15. Очаква разрешение за ползване до 3 месеца.
Предлагаме безплатно съдействие за одобрение и получаване на ипотечен кредит за покупка на жилище при най-добри условия за Вас, чрез услугите на на-добрите кредитни консултанти!
За повече информация и огледи: Брокер/Консултант Йорданка Смилянова

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *