Продава МНОГОСТАЕН, гр. Ахелой, област Бургас

ARCO REAL ESTATE предлага за продажба тристаен апартамент в Vineyards Resort, гр. Ахелой.
Апартамента се намират на втори етаж в сграда МЕРЛО-4. Има отлична локация, тъй като е в близост до голям летен басейн и магазин. Общата площ на апартамента 94 кв.м. Има точка за достъп до Интернет, инсталирана е отделна сателитна чиния със 100 канала (NTV +), цената на абонамента е 25 евро на година. Направен е стилен ремонт, поставени са нови мебели и уреди. Всичко това е включено в цената на имота. 2 спални са ориентирани на юг. а дневната е с източно изложение с изглед към озеленен двор и басейн.
Vineyards Resort е прекрасен жилищен комплекс със собствена отлична инфраструктура, разположен в Югоизточна България, между селата Ахелой и Каблешково, в подножието на Стара планина, на живописен хълм, от който се откриват невероятни панорамни гледки към морето, планината. и брегова линия. Комплексът е с наистина страхотно местоположение – на тихо и очарователно място в долината на река Ахелой, сред богати зелени пасища, далеч от шумната градска среда и в същото време само на няколко минути път с кола от инфраструктурата, развлеченията и атракциите на големите градове.
За резервация на апартамента 2000 EUR депозит.
За всеки оглед се подписва протокол!
Агенцията предлага оценка и съдействие за ипотечно кредитиране, правни услуги . Агенцията работи по изискванията на БДС EN 15733.
Контакти:
Мениджър вака?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *