Продава ПАРЦЕЛ, гр. Пловдив, Терзиите

? Локация: местност Терзиите (между Пловдив и Коматево)
? Цена: 80 евро/кв.м. (58 266 EUR)
? Характеристики: в регулация, близо до централен път и тръбопровод, ток
? Площ: 728,33 кв.м.
? Контакти: 0896610115 Viber, WhatsApp & Messenger #NewVisionServices #nvsпродава

ЕКСКЛУЗИВНА оферта!

Агенция New Vision Services продава парцел в регулация за жилищно строителство с площ 728,33 кв.м. В парцела има включено 101 кв.м. от частен път. Изключително подходящ за къща, в съседство или вече няколко новопостроени сгради. Имотът е с голям потенциал предвид бъдещото развитие на района. Позволеното застрояване ще е с височина до 10 м и с плътност 50%. Поради това жилищни мастодонти няма да могат да изникнат, а новият път, който ще свързва Прослав и Комaтево ще минава съвсем наблизо. В момента се прокарва ток, ще има самостоятелен трафопост, а правата вода е на 210м.

Проектът за свързването на Прослав и Коматевско шосе предвижда двулентов път, тротоари, велоалея, лед осветление и паркоместа. Новата пътна отсечка ще е дълга около 2 км., като ще тръгва от улица Елена и ще се включва в Коматевско шосе до разклона за Остромила.

New Vision Services предлага този и много други парцели в гр. Пловдив и околността #plovdiv #продавам

? Нашите клиенти могат да се възползват от банкови кредити с преференциални условия във водещите български банки.
⚖ Агенцията предлага пълно съдействие до финализиране на сделката, включително подготовка на документите, проверка за тежести, изготвяне на оценки и др. правни становища.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *