Продава ПАРЦЕЛ, гр. София, Горубляне

Всички обяви на агенцията може да намерите тук: https://dhigroup-bg.com/

Агенция ‘ДИ ЕЙЧ АЙ ГРУП’ предлага на Вашето внимание урегулирани поземлени имоти в процедура по чл. 16 от ЗУТ, находящи се в частта между Горубляне и Младост 3, бъдещ комплекс Младост 5.
Имотите попадат в регулационна зона ЖМ (устройствени зони с преобладаващо застрояване с височини до 10м).Мин 50% от озеленената площ е с висока дървесна растителност , с показатели кинт 1,3, плътност 40%, к.к.10м.
За имотите има входиран и обявен на първо обявяване Подробен устройствен план план за регулация и застрояване (ПУП – ПРЗ) с прилагане на чл. 16 от ЗУТ за част от територията на местности ж.к. Горубляне 2 , НПЗ Изток – подзона Горубляне , ж.к. Горубляне 3 и кв. Горубляне , район Младост .
Районът ще се превърне в предпочитан за живеене и бизнес район, поради бърз достъп до центъра на града, бърз изход от града през ул.Околовръстно шосе ,бул.Андрей Сахаров и бул.Цариградско шосе, непосредствена близост до планината Витоша и развита градска инфраструктура.Формите и положението на парцелите предоставят идеална възможност за развитие на проекти, както за офис центрове, така и за жилищни сгради.
Средна цена на продаваните имоти 310 /м2 и възможност за определени имоти за отстъпване правото на строеж.
За повече информация се свържете с нас.

Валентино Керчев- 0878889424
Хари Дамянов- 0882401497
Симона Милева- 0988355125

Агенцията работи с посреднически договори!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *