Продава ПАРЦЕЛ, с. Малки Станчовци, област Габрово

За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 441 или 062 520 289 и цитирайте референтния номер на имота: VT 76746.

Отговорен брокер: Симеон Карапенчев

Регулиран парцел с поддържана тревна площ, две бунгала с по една спалня, баня с тоалетна и барбекю, разположени на целогодишно достъпен асфалтов път в малко планинско село на 8 км от гр. Трявна.

Парцелът е с площ от 3263 кв.м. с отреждане за жилищно застрояване. Изготвен е идеен проект за строителство на двуетажна жилищна сграда с разгъната застроена площ от 300 кв. м, гараж и навес. Доставено е ел. захранване. Имотът разполага със собствен водоизточник (сондаж) и септична яма.

Всяко от изградените в парцела бунгала е с по една спалня, свързани с навес с обособени барбекю, малък кухненски бокс и баня с тоалетна. Предлагат се за продажба с пълното обзавеждане и оборудване от снимките. Достъп до цифрова телевизия и интернет.

Дворното пространство има минимален наклон, южно изложение и изглед към гористите Старопланински склонове. Засадено е със сини сливи, ябълки и орех.

Безспорни плюсове на имота са красивата заобикаляща среда, добра инфраструктура, прекрасните условия за любителите на селския туризъм, планинарството, лова, разглеждане на исторически забележителности и много други приятни дейности на открито през цялата година.

Възможност за закупуване и обединяване със съседен имот и реализиране на по-голям проект с цел туризъм.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *