Продава ПРОМ. ПОМЕЩЕНИЕ, гр. Плевен, Индустриална зона

Агенция “Адрес“ недвижими имоти, град Плевен предлага продажба на производствено-административна 5-етажна сграда, с общо 2272 кв.м., както и гараж и техническа работилница, склад-магазин, склад- амбалаж, компресорно и трафопост, които са около 650 кв.м.. Сградите са в дворно място от 3200 кв.м., представляващо урегулиран поземлен имот, разположено в Източна индустриална зона на град Плевен.

Предлаганият имот е с характеристики и предимства, касаещи технически, технологични, бъдещи икономически, не на последно място локация. Разположена е в индустриалния район на град Плевен, северната част, и е с достъп до главна транспортна артерия на града. Инженерната инфрастуктура е изцяло изградена.

Основната производствена сграда е на 5 етажа, монолитна, със ст. бетонни плочи, греди и колони с преградни и външни стени от тухлена зидария. Покривната конструкция е стоманобетонова, с топло- и хидроизолация. Дограмата е дървена.Има монтиран вътрешен товарен асансьор. На 1-вия етаж са съблекални, столова и склад. На 2-ри, 3-ти и 4-ти етажи са разположени много просторни и много светли производствени помещения, офиси и санитарни възли. На 5-тия етаж е мострена зала. Има инсталация за ТЕЦ.

Останалите сгради също са масивни, със стом.бетонова конструкция. Изградени са Ел- и ВиК инсталациии. Обектът е със СОТ.

Големината на парцела, качеството на строителното застрояване, местоположението, транспортната достъпност и други характеристики като инжинерна инфраструктура и т.н., правят предлагания обект да е подходящ за инвестиция, или промишлена дейност.

За информация и огледи-0889 003 359 ! Съдействаме за ипотечни и потребителски кредити чрез КредитЦентър!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *