Продава ПРОМ. ПОМЕЩЕНИЕ, с. Добромирка, област Габрово

Golden Key предлага на Вашето внимание атрактивен урегулиран парцел с наличен сграден фонд в област Габрово, община Севлиево с отлично местоположение и инфраструктура на ТОП цена.
Имотът е с площ 29 467 кв. м., в който има налични сгради (администратвна сграда на 3 етажа, складови помещения, гаражи и други обслужващи сгради) необходими и достатъчни за организиране на напълно завършен цикъл на производство, с обща застроена 7 921 кв. м. Сградният фонд е в добро външно и вътрешно състояние, като всяка една част от застроената площ е готова за възобновяване на дейността на доскоро работещото предприятие.
Имотът е комуникативен, има собствен действащ трафопост, изградени ВиК инсталации, както и промишлен кладенец с помпена станция, годни за употреба, както и напълно затворени граници с ограда. Има обособени входове и изходи. Намира се в непосредствена близост до основни градове и транспортни центрове в Република България, което предоставя възможности за бърз и сигурен транспорт на персонал и продукция.
Имотът има изключителен потенциал за развитие. Има неограничени възможности за приложение, включително и за изграждане на предприятие.
Ако имате нужда и разчитате на банков кредит, за Вас сме готови да осигурим НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО професионално кредитно консултиране и обслужване от водещи БАНКИ при ползване на преференциални условия.
За повече информация и огледи: 0882 44 22 95
За да видите всички наши инвестиционни обяви, а и не само, посетете:
www.gkeygroup.com
www.gkeyrealestate.com
[email protected]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *