Продава ВИЛА, с. Рибарица, област Ловеч

Представяме Ви уютно обзаведена къща в затворен комплекс ‘EVERGREEN PALACE’ в китното село Рибарица, разположено в Тетевенската планина, на 600 м надморска височина, в подножието на връх Вежен (2198 м). Селото е дълго 12 км и се намира на 12 км от Тетевен и на около 120км от София. Обявено е за планински климатичен курорт, отличава се с красива природа, чист въздух и е изходен пункт за няколко пешеходни маршрути – местността Костина,където се намира лобното място на Георги Бенковски; резерват Царичина и др. В Рибарица могат да бъдат наети велосипеди и високопланински колела, ATV-та, професионални водачи за пешеходни турове, планината е подходяща за пикници, има възможности за атракционен риболов и др.

Къщата е с площ 110кв.м се продава напълно обзаведена. Разпределението на първия етаж е коридор, всекидневна с камина и оборудвана кухня, баня с тоалетна, както и голяма веранда с барбекю. На втори етаж има две спални и баня с тоалетна,балкон. Отоплението се осъществява посредством локално парно на ток.

Комплекс ‘Евергрийн Палас’ предлага конферентна зала, ресторант с 85 места, виенски салон с 40 места, както и изградено външно барбекю за 25 души.
В комплекса има открит плувен басейн, фитнес зала, сауна, джакузи, тенис на корт, рибарник за атракционен риболов, възможности за конен спорт и велосипеден туризъм, като собствениците на имоти в комплекса могат да ползват всички екстри на хотела.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *