ER GRUOP 777 ви представя ROYAL RESIDENCE 2, който е един от проектите ни! В него ние влагаме целия опит, който имаме, за да създадем жилища, с които не се налагат компромиси.
Един истински шедьовър на лукса и архитектурата. ROYAL RESIDENCE 2 е част от затворен жилищен комплекс разположен в най-южната част на гр. Хасково, най-желания район – в центъра на ж.к. “Бадема”, в тиха и спокойна среда за живеене.
Сградата се състои от шест етажа. Предлага се разнообразие от тристайни апартаменти, с квадратура от 90 до 120 кв.м., магазини и подземни и външни паркоместа, които са достатъчни да задоволят нуждите на съвременните семейства.
ROYAL RESIDENCE 2, 3 и 4 представляват затворен жилищен комплекс, който ние създадохме с концепция за спокойствие, уют и най-високо качество на живот за нашите клиенти.
Комплексът предлага всичко онова, от което има нужда едно съвременно семейство – сигурност, просторен вътрешен двор, с изградени детски и фитнес площадки и зони за релакс потопени в богато озеленени площи, вдъхващи на живущите комфорт и спокойствие. Към всеки детайл сме подходили с внимание и професионализъм.
Районът предлага отлична инфраструктура. Училища, детски градини, здравни заведения, аптеки, магазини, развлекателни заведения и паркове за отдих са на броени метри от сградата. Комплексът отговаря на най-новите тенденции в изграждането на модерни и функционални жилищни сгради. Проектът постига оптимална слънчевост на жилищата. Вътрешното разпределение не допуска начупени, трудни за обзавеждане и обитаване пространства. Апартаментите са функционални с възможност за пълно усвояване на площта.
Аристократичната му архитектура е забележителна и го отличава от всичко, което се предлага на имотния пазар. Комплексът предлага всичко онова, от което има нужда едно семейство – спокойствие, сигурност, уют, паркова среда и зеленина, които предлагат възможност за разходка и спорт в близост до комплекса.

Материалите, които са използвани са с най-високо качество, при строежа не са правени абсолютно никакви компромиси!
Има заложено оборудване за газификация във всеки апартамент. Обектите се издават в следния вид: ВиК инсталации/изпълнени на ниво тапа/, електроинсталации, звънчево-домофонна инсталация, ТВ инсталация, мълниезащитна инсталация – всички в напълно завършен вид. Гладка вътрешна мазилка със шпакловка, бани и санитарни възли на мазилка и замаска, ВИСОК КЛАС вътрешна дограма и външна ПВЦ дограма с троен стъклопакет, ВИСОК КЛАС БЛИНДИРАНИ ВХОДНИ ВРАТИ, общи части в напълно завършен вид с ВИСОК КЛАС ДЕКОРАТИВНИ МАЗИЛКИ и ВИСОК КЛАС ПОДОВИ НАСТИЛКИ С КАМЪК ТРАВЕРТИН.

Приятна среда за живеене и здравословен климат – това са качествата, които правят един дом уютен, а стените му придават усещане за комфорт и сигурност. Заложили сме на топлоизолационната система на BAUMIT, която действа като перфектна защита от атмосферни влияния. Повърхностите и вътрешните стени са изпълнени с най-новата система за вътрешна мазилка – КЛИМА УАЙТ, която регулира влагата и създава приятен и здравословен вътрешен климат.
Сградата е изплънена под надзора на BAUMIT.

ПВЦ дограма REHAU, eurodesign 70mm. 5 камерен профил с право крило, врата Z-T – Обков панти – MACO-master dinamika, брави – OREC, цвят двустранно фолиран 1980L, тъмен антрацит. Троен стъклопакет – 4+4+4/32 Ка/бяло/SUNGLASS (високоенергийно). Поставянето е изпълнено под надзора на REHAU.

За фасадата на сградата и общите, идеални части е използван най-висококачественен камък – ТРАВЕРТИН. Всички парапети са с горещо поцинковано ковано желязо.

❗ Закупуването на имота е БЕЗ КОМИСИОННА.
❗ Съдействие при нужда от кредитиране.
❗ Изпълнение на ремонтни дейности от партньорска фирма, с осигурени материали на СЕБЕСТОЙНОСТ, БЕЗ НАДЦЕНКА!
❗ Изготвяне на интериорен дизайн за новото Ви жилище.
❗ Огледите и консултациите са напълно безплатни

Тухли – Винербергер 25 см. шумоизолиращи /термоблок/.
Бушони – Шнайдер
Висококачествени блендирани врати