Сет за моделиране с магнит Жираф Включва 4 цвята моделин, самозалепващ се магнит, безопасна игла, шпатулка и инструкция. Сет за моделиране с магнит Жираф Школа за таланти! Комплектът е разкошен и необикновен! – Несъмнено всичко ще ти се получи, щом разполагаш с: самозалепващ се магнит – фигурката ти се превръща в магнит за бележки на хладилника: ) безопасна игла – когато фигурката ти изсъхне, можеш да я превърнеш в брошка! 4 цвята моделин; шпатулка за лесно моделиране Моделинът е бързосъхнещ и това го прави много подходящ.

Сет за моделиране с аксесоари Бухалче Включва 5 цвята моделин, шпатулка, очички, панделка. Сет за моделиране с аксесоари Бухалче Школа за таланти! Комплектът е разкошен и необикновен! – Несъмнено всичко ще ти се получи, щом разполагаш с: очички и панделка за декориране; 5 цвята моделин; шпатулка за лесно моделиране Моделинът е бързосъхнещ и това го прави много подходящ за изработване на различни детски бижута, украшения, фигурки и малки играчки като сувенир. Той приема желаната форма, без да се лепи по ръцете. Помага и за развитие.

3D Писалка за рисуване и моделиране Директно създаваш своите 3D Макети! 3D Писалка за рисуване и моделиране Извън ограничаващите рамки на ума! Пълното наименование на 3D Писалка за рисуване и моделиране е 3DPEN-2! Тя е ново поколение т.нар. „работен настолен мини 3D принтер“ и е подобрена версия на популярния си предшественик със същото име! Той зaтoпля тънĸaтa жичĸa плacтмaca, ĸoeтo й пoзвoлявa лeĸo дa ce paзтoпи, a ти дa pиcyвaш .  Рaзпoлaгa c удобен захват за прецизно моделиране,  бъpзa cмянa нa цвeтa нa нaжeжaeмaтa жичĸa и пo-глaдĸa…

  Кукла Маша 20лв

Дъска за пластилин с инструменти за моделиране, формат А5 Пластмасова дъска за моделиране с 2 броя инструменти за работа с пластилин – ножче и показалка. Повърхността на дъската е гладка, разделена на допълнителни зони за организиране на работа с пластилин, глина и други материали. Чудесна е за уроци по творческо моделиране. Дъската предпазва и предотвратява замърсяването на масата от пластилин. Формат А5.

Дъска за пластилин с инструменти за моделиране, формат А4 Пластмасова дъска за моделиране с 2 броя инструменти за работа с пластилин – ножче и показалка.  Повърхността на дъската е гладка, разделена на допълнителни зони за организиране на работа с пластилин, глина и други материали. Чудесна е за уроци по творческо моделиране. Дъската предпазва и предотвратява замърсяването на масата от пластилин. Формат А4.

Комплект балони за моделиране Този колоритен творчески комплект е създаден специално за превръщане на балоните в чудновати форми, животинки и др. Вашите деца могат да превърнат всеки един балон в непознати създания идващи от детското въображение. Работата с комплекта е лесна и интригуваща дори за по-малките деца. Малък комплект: 2бр. балони(различни форми)12бр. декорации90бр. стикери Голям комплект: Помпа Приспособление за надуване без помпа30бр. балони(различни форми)2бр. различни поставки за балони24бр. декорации138бр. стикери Комплектите са предназначени за деца над 4г. възраст!

  LEGO® Marvel Super Heroes 0076151 – Засада на веномозавър

Комплект сладкарски инструменти за моделиране с щипка Комплект от 6 броя двустранни сладкарски инструменти за декорация на торти и други сладкиши с допълнителен инструмент щипка за изрязване. Идеални за работа със захарно тесто, шоколад, фондан, декорация на торти и сладкиши. Всеки инструмент има по два различни накрайника, което прави общо 12 накрайника за моделиране на различни фигури. Лесна изработка на цветя, човечета и всякакви други декорации.