* Доставка до офис на Еконт около 4.80лв., доставка до Ваш адрес адрес около 5.90лв., доставка до села или населени места без офис на Еконт около 7.50лв.
* Всички наши пратки се изпращат с опция за преглед, преди да се плати стойността на пратката
* ЗА ПОРЪЧКА може да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да се изпрати пратката, име и фамилия на получател или с телефонно обаждане на тел. 0877 24 43 99 или 0876 99 77 60
Идеалният помощник за вашето барбекю, пещ, фурна и др. Независимо дали става въпрос за сочно изпечено свинско месо, ребарца или кюфтета, този термометър ви показва перфектната температура на камерата за готвене за индиректно печене със затворен капак и ви позволява да готвите вашите разфасовки на месо до точност в потока на горещия въздух. Цветово кодираните температурни диапазони ви помагат да изберете подходящата температура за пушене, печене на грил или печене до 430 ° С. Термометърът за пушене BBQ Grill е изработен от висококачествена неръждаема стомана и може да се използва като резервна част или като модернизация за съществуваща скара, фурна за опушване или барбекю грил количка. За закрепване към капака или страничната стена е необходим отвор с диаметър приблизително 10 мм. Термометърът просто се вкарва в предварително пробития отвор и се фиксира отвътре с помощта на предоставената гайка.
– Дължина на сондата 41 мм
– Дебелина на сондата 3,8 мм
Функции:
За проверка на температурата в камерата за готвене
С цветово кодирани температурни диапазони (опушване | грил | препичане)
Изработен от неръждаема стомана
Като резервна част за съществуваща скара или опушваща фурна, за преоборудване или самостоятелно изграждане
Може да бъде монтиран към капака или страничната стена
Необходим диаметър на отвора прибл. 10 мм
С винтова гайка за фиксиране